Bådtransport med kran i hele Danmark

Er du på udkig efter et professionelt firma, som tilbyder bådtransport? Så er du havnet det helt rigtige sted. Hos Give Sværgods A/S har vi mange års erfaring på området, og vi kan derfor tilbyde transport af mange forskellige både. Vi holder til i Give, hvorfra vi servicerer kunder i hele Danmark samt resten af Norden.​

Vi tilbyder omhyggelig og sikker bådtransport til konkurrencedygtige priser, og vi står både til rådighed for købere og producenter, som mangler hjælp til transport. Ved hjælp af kran sørger vores erfarne chauffører for at læsse og transportere din båd. Vi sætter den desuden gerne i vandet igen, der hvor du ønsker det.

I kraft af vores erfaring med mange typer af både ved vi præcis, hvad det kræver at fragte din båd helskindet og uskadt fra havn til havn. Du kan med andre ord trygt lade os stå for transport af din båd.

God planlægning giver sikker bådtransport

Vi har den nødvendige viden og erfaring til at planlægge en bådtransport. Vi sørger naturligvis for at tage kontakt til internationale myndigheder for at indhente transporttilladelser og fastlægge ruten, hvis der er behov for det. På den måde sikrer vi dig, at bådtransporten kan forløbe uden problemer og i langt de fleste tilfælde også uden forsinkelser.​

I de danske havne anvender vi vores egne kraner til isætning og optagning af både. I udlandet løser vi opgaven i samarbejde med lokale firmaer for at minimere udgiften for vores kunder. Give Sværgods er altid garant for, at arbejdet udføres med størst mulig omhu og i overensstemmelse med dine individuelle ønsker og behov.

Kontakt os for at høre nærmere om bådtransport

Skal vi foretage bådtransport for dig? Så er du velkommen til at ringe eller skrive til os allerede i dag. Vores store erfaring i branchen og gode samarbejdspartnere gør os i stand til at varetage enhver opgave – både i Danmark og i udlandet.

Du kan kontakte os på telefon 76 70 15 00 eller på e-mail info@svaergods.com, så vender vi tilbage med flere oplysninger til dig hurtigst muligt.

Har du brug for hjælp?

​Ring til os på 76 70 15 00 

eller send os en mail på nedenstående formular. Vi vender tilbage, hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om os

Gennem mange års erfaring har vi specialiseret os på en række områder, som i dag er selvstændige forretningsenheder.

Til kunder i bl.a. industri og landbrug tilbyder vi sværgods-transport, kranarbejde, bådtransport, Vi transporterer NH3 og producerer NH3 vand også kaldet salmiakspiritus samt materieludlejning.

Kontakt

GIVE SVÆRGODS A/S

CVR: 31886104

Hjortsvangen 26, 7323 Give

Tlf.: 76 70 15 00

​Hurtig navigation

NH3