Innenlader til transport af stort og tungt gods

Vi kan imødekomme alle transportudfordringer

​Skal du have transporteret elementer med en innenlader? Så er vi den rette vognmand. Hos Give Sværgods er vi specialister i transport af tungt, stort og overdimensioneret gods, og vi kører ud til byggepladser og lignende i hele Danmark.

Vi har specialiseret os i både specialtransport, løfteopgaver og montagearbejde. Vi lægger vægt på at tilbyde innovative transport- og totalløsninger, der styrker vores kunders forretning. Samtidig lægger vi vægt på at imødekomme alle eventuelle udfordringer.

Vi transporterer alt fra betonelementer til stålspær

​Vi har store kompetencer i specialtransport inden for byggebranchen, men vi tilbyder transport af alt fra maskiner og industrianlæg til store elementer med vores innenladere.​ En innenlader er særlig velegnet til transport af betonelementer, træelementer og stålspær samt alle andre større byggematerialer.​

Derudover har et bredt udvalg af specialmateriel, herunder mobilkraner og lastbilkraner. Samtidig har vi nogle dygtige, erfarne og veluddannede chauffører og kranførere. Dermed er du altid sikret en succesfuld transport, herunder ved pålæsning og aflæsning med kran.

Få et tilbud på transport med innenlader

​Kontakt gerne vores transportfirma for at høre, hvordan vi kan løse dine opgaver inden for specialtransport. Næsten alt kan lade sig gøre, og vi hjælper gerne med at finde frem til den rette løsning. Vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud for transport med en innenlader. Vi ser frem til et langvarigt samarbejde.​

Ring til os på 76 70 15 00 og hør nærmere

Har du brug for hjælp?

​Ring til os på 76 70 15 00 

eller send os en mail på nedenstående formular. Vi vender tilbage, hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om os

Gennem mange års erfaring har vi specialiseret os på en række områder, som i dag er selvstændige forretningsenheder.

Til kunder i bl.a. industri og landbrug tilbyder vi sværgods-transport, kranarbejde, bådtransport, Vi transporterer NH3 og producerer NH3 vand også kaldet salmiakspiritus samt materieludlejning.

Kontakt

GIVE SVÆRGODS A/S

CVR: 31886104

Hjortsvangen 26, 7323 Give

Tlf.: 76 70 15 00

​Hurtig navigation

NH3