Liebherr-kran til tunge løfteopgaver

Mobilkraner med certificerede førere

​Har du brug for en Liebherr-kran til tunge kranopgaver? Så kan du leje kranen af os. Hos Give Sværgods har vi specialiseret os udlejning af mobilkraner med certificerede førere. Vi servicerer kunder i hele Danmark.

Uanset om der er tale om store eller små løfteopgaver, har vi altid fokus på at være innovative og imødekomme eventuelle udfordringer. Vores fokus er kort sagt at levere løsninger, som styrker vores kunders forretning.

Kraftfuld, pålidelig og fleksibel kran

Liebherr mobilkraner er kraftfulde og pålidelige maskiner, som kan håndtere mange forskelligartede løfteopgaver. Vores Liebherr-kran er konstrueret til at klare tunge løfteopgaver. Den lang bom, den store løftekapacitet og den korte setup-tid sikrer en høj grad af fleksibilitet og omkostningseffektivitet.​

Vi har også andre mobilkraner og lastbilkraner. Dermed kan vi udføre en lang række opgaver inden for transport-, kran- og montagearbejde. Vi har mange styrker i vores transportvirksomhed, og en af dem er netop, at vi tilbyder totalløsninger, hvor vi udfører både transport- og løfteopgaver.

Dertil kommer, at vi har en række dygtige, erfarne og veluddannede chauffører og kranførere, som er certificerede, og som ved præcis, hvordan de skal udføres deres arbejdsopgaver.

Hør mere om leje af Liebherr-kran med fører

​Kontakt os for at høre mere om vores kompetencer, ydelser og priser inden for transport- og kranarbejde. Samtidig kan vi få en snak om de opgaver, som du skal have løst. Herefter kan vi lave et uforpligtende tilbud med en god pris for leje af en Liebherr-kran med fører.​

Har du brug for hjælp til elementmontage?

​Ring til os på 76 70 15 00.

Har du brug for hjælp?

​Ring til os på 76 70 15 00 

eller send os en mail på nedenstående formular. Vi vender tilbage, hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om os

Gennem mange års erfaring har vi specialiseret os på en række områder, som i dag er selvstændige forretningsenheder.

Til kunder i bl.a. industri og landbrug tilbyder vi sværgods-transport, kranarbejde, bådtransport, Vi transporterer NH3 og producerer NH3 vand også kaldet salmiakspiritus samt materieludlejning.

Kontakt

GIVE SVÆRGODS A/S

CVR: 31886104

Hjortsvangen 26, 7323 Give

Tlf.: 76 70 15 00

​Hurtig navigation

NH3