Kranarbejde i Danmark, Norge og Sverige

​Søger du hjælp til kranarbejde?

Vi løser kranopgaver i både Danmark, Norge og Sverige, og det er også muligt at få udført opgaver i andre lande efter aftale.

Vi står for hele din krantransport

Lastbilkran og mobilkranarbejde er nogle af kerneopgaverne hos Give Sværgods. Vores styrke er, at vi både kan hjælpe med at løse transport- og kranopgaver, og at vi altid sætter vores dygtige og erfarne chauffører på opgaven. 

Med en lang erfaring i ryggen kan vi rådgive dig og hjælpe med at vurdere præcist, hvilket materiel og hvilke kompetencer der er brug for til at løse lige netop din opgave, uanset om der er tale om bådtransport eller en anden transportopgave.

Brug for hjælp til kranarbejde?

Enhver opgave løses af en dedikeret chauffør/kranfører, som ved præcist, hvordan transport og aflæsning/monteringsopgaven skal klares. Vores transportfirma kommer gerne ud for at kigge på din kranopgave for at kunne planlægge arbejdet og gøre stedet klar. 

En grundig forberedelse sikrer dig mod uheldige situationer, hvor det rigtige materiel eller de rigtige forhold ikke er til stede.

Du er altid meget velkommen til at ringe til enten Klaus Møller på telefon 60 10 79 11 eller Niklas Hansen på telefon 40 85 10 93 for at få hjælp til dit kranarbejde.

Har du brug for hjælp?

​Ring til Klaus Møller60 10 79 11 eller send os en mail på nedenstående formular. Vi vender tilbage, hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om os

Gennem mange års erfaring har vi specialiseret os på en række områder, som i dag er selvstændige forretningsenheder.

Til kunder i bl.a. industri og landbrug tilbyder vi sværgods-transport, kranarbejde, bådtransport, Vi transporterer NH3 og producerer NH3 vand også kaldet salmiakspiritus samt materieludlejning.

Kontakt

GIVE SVÆRGODS Transport A/S

CVR: 31886120

Hjortsvangen 26, 7323 Give

Tlf.: 76 70 15 00

​Hurtig navigation

NH3