Kranfirma tilbyder kranarbejde i hele Skandinavien

Vi står til rådighed ved alle kranopgaver

Har du brug for hjælp til kranarbejde? Så er du kommet til det helt rette sted! Give Sværgods tilbyder nemlig alt indenfor kranarbejde og krantransport. 

Vores kranfirma holder til i Give, men hjælper gerne kunder i hele Danmark, Norge og Sverige. Det er også muligt at få udført opgaver i andre lande efter aftale.

Lastbilkran- og mobilkranarbejde er nogle af vores kerneopgaver. Vores styrke er, at vi både kan hjælpe med at løse transport- og kranopgaver, og at vi altid sætter vores dygtige og erfarne chauffører på opgaven.

Vi står for alt dit kranarbejde

Med en lang erfaring i ryggen med kranopgaver, kan vi som kranfirma rådgive og hjælpe dig med at vurdere præcist, hvilket materiel og hvilke kompetencer, der er brug for til at løse lige netop din opgave. Det gælder uanset om der er tale om bådtransport eller en anden kranopgave.

Enhver form for kranarbejde løses af en dedikeret 

kranfører, som ved lige nøjagtigt, hvordan transport og aflæsning/montering skal klares.

Vi kommer gerne ud for at kigge på dit kranarbejde for at kunne planlægge arbejdet bedst muligt samt gøre stedet klar.

En grundig forberedelse sikrer dig mod uheldige situationer, hvor det rigtige materiel eller de rigtige forhold ikke er til stede.

Kontakt dit lokale kranfirma for at høre mere

Har du spørgsmål til mulighederne for krantransport eller andre kranopgaver? Så skal du ikke tøve med at kontakte os for mere information.

Ring til dit lokale kranfirma på telefon: 76 70 15 00 eller 40 85 10 93 (Niklas Hansen) for at få hjælp til dit kranarbejde. Vi ser frem til at hjælpe dig.

Har du brug for hjælp?

​Ring til os på 76 70 15 00 

eller send os en mail på nedenstående formular. Vi vender tilbage, hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om os

Gennem mange års erfaring har vi specialiseret os på en række områder, som i dag er selvstændige forretningsenheder.

Til kunder i bl.a. industri og landbrug tilbyder vi sværgods-transport, kranarbejde, bådtransport, Vi transporterer NH3 og producerer NH3 vand også kaldet salmiakspiritus samt materieludlejning.

Kontakt

GIVE SVÆRGODS A/S

CVR: 31886104

Hjortsvangen 26, 7323 Give

Tlf.: 76 70 15 00

​Hurtig navigation

NH3