Lastbilkran med kompetent kranfører

Vi tilbyder innovative kran- og transportløsninger

​Skal du leje en lastbilkran med fører? Så kan vi hjælpe dig. Hos Give Sværgods udlejer vi mobilkraner og lastbilkraner med fører til opgaver i hele Danmark.

Vi lægger stor vægt på at tilbyde innovative kran- og tranportløsninger, der styrker kundernes forretning, hvad enten det er inden for byggeri eller enhver anden branche. Samtidig lægger vi vægt på, at vi skal imødekomme alle udfordringer og specialopgaver.

Vi løser både små og ganske store opgaver

​Vi tilbyder leje af lastbil med kran, hvor kranarbejdet løses af vores erfarne og kompetente kranførere. På mobilkranområdet kan vi i samarbejde med vores partnere løse både små og ganske store opgaver.​

Kranbilerne er opbygget, så de kan løse opgaver lige fra elementmontage med to spil til opgaver, hvor der er behov for en stor rækkevidde. En lastbilkran har en kapacitet fra 60 til 150 tonsmeter.

En af vores styrker er, at vi kan hjælpe med at løse både transport- og kranopgaver, men også, at vi altid kan sætte vores dygtige, erfarne og veluddannede chauffører og kranførere på opgaven. De ved præcis, hvordan transport, aflæsning og eventuelt montering skal foregå.

Få et uforpligtende tilbud på en lastbilkran

​Lej en lastbil med kran og fører hos os, hvis du ønsker en kompetent kranfører. Kontakt os gerne for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe med en lastbilkran eller mobilkran.

Vi tager gerne en snak om de mange muligheder. Herefter kan vi sende et uforpligtende tilbud med en samlet pris eller en timepris for leje af lastbil m. kran. Vi ser frem til at samarbejde med dig.​

Ring til os på 76 70 15 00 og hør nærmere

Har du brug for hjælp?

​Ring til os på 76 70 15 00 

eller send os en mail på nedenstående formular. Vi vender tilbage, hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om os

Gennem mange års erfaring har vi specialiseret os på en række områder, som i dag er selvstændige forretningsenheder.

Til kunder i bl.a. industri og landbrug tilbyder vi sværgods-transport, kranarbejde, bådtransport, Vi transporterer NH3 og producerer NH3 vand også kaldet salmiakspiritus samt materieludlejning.

Kontakt

GIVE SVÆRGODS A/S

CVR: 31886104

Hjortsvangen 26, 7323 Give

Tlf.: 76 70 15 00

​Hurtig navigation

NH3