Elementmontage og transport af betonelementer med videre

Vi tilbyder innovative transport- og totalløsninger

​Leder du efter en vognmand, som tilbyder elementmontage og transport af betonelementer? Så har du fundet det rette sted. Hos Give Sværgods udfører vi elementtransport og kranarbejde for byggebranchen i hele Danmark.

Vi lægger stor vægt på at tilbyde innovative transport- og totalløsninger, der styrker vores kunders forretning. Samtidig lægger vi vægt på at imødekomme alle udfordringer inden for specialtransport.

Transport af betonelementer, træelementer og stålspær

Vi råder over både lastbiler og kraner, som har opgaver for vores kunder inden for byggebranchen året rundt. Vi tilbyder blandt andet transport af betonelementer, træelementer og stålspær samt den efterfølgende elementmontage. Det er typisk inden for byggeri af staldbygninger, industriejendomme og lignende.

Samtidig står vi til rådighed med hjælp og vejledning til både byggepladsleder og montører på byggepladsen. Vores praktiske erfaring modsvarer ofte en halv eller en hel montør i forbindelse med elementmontagen.

Vores største aktiv er vores dygtige, erfarne og veluddannede medarbejdere, som gør, at vi kan hjælpe mange typer kunder og samarbejdspartnere. Give Elementer og Give Stålspær er store aktører inden for staldbyggeri, og de er blandt vores faste samarbejdspartnere. Du kan læse mere om samarbejdet med Give Elementer​ her.

Få et uforpligtende tilbud på transport og elementmontage

Kontakt os gerne for at høre mere om transport af betonelementer, stålspær og træelementer med videre. Vi tager gerne en snak om, hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed. Vi udarbejder også meget gerne et uforpligtende tilbud for transport og elementmontage. Vi ser frem til samarbejdet.​​

Har du brug for hjælp til elementmontage?

​Ring til os på 76 70 15 00.

Har du brug for hjælp?

​Ring til os på 76 70 15 00 

eller send os en mail på nedenstående formular. Vi vender tilbage, hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om os

Gennem mange års erfaring har vi specialiseret os på en række områder, som i dag er selvstændige forretningsenheder.

Til kunder i bl.a. industri og landbrug tilbyder vi sværgods-transport, kranarbejde, bådtransport, Vi transporterer NH3 og producerer NH3 vand også kaldet salmiakspiritus samt materieludlejning.

Kontakt

GIVE SVÆRGODS A/S

CVR: 31886104

Hjortsvangen 26, 7323 Give

Tlf.: 76 70 15 00

​Hurtig navigation

NH3